woensdag 18 maart 2020

Corona-update Adapcare

Wereldwijd nemen overheden en andere organisaties maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en daarmee meer slachtoffers te voorkomen, ook in Nederland. Deze maatregelen raken de kwetsbare zorgsector en daarmee ook Adapcare en onze klanten. N.a.v. de maatregelen die de rijksoverheid gisteren heeft aangekondigd, hebben ook wij aanvullende regelingen getroffen. 

Onze medewerkers
We hebben besloten dat alle Adapcare-medewerkers per direct en - in elk geval - tot en met 6 april vanuit huis werken. Onze processen en systemen zijn hierop ingericht. Adapcare is zoals gebruikelijk per e-mail en telefoon bereikbaar en we streven ernaar om onze service op peil te houden.

Continuïteit SAAS Pluriform Zorg
De meeste van onze klanten gebruiken de SaaS-oplossing van Pluriform Zorg. Voor zowel ons eigen infrastructuurteam als ons datacenter hebben we aanvullende maatregelen getroffen om de continuïteit te waarborgen.

Dienstverlening Adapcare
Al onze dienstverlening blijft doorgaan, zowel telefonisch als online. Fysieke bijeenkomsten en afspraken laten we zoveel als mogelijk digitaal plaatsvinden.

Dat betekent ook dat de implementaties, optimalisaties en ontwikkelingen door de Adapcare-medewerkers wat ons betreft doorgaan. Onze projectleiders nemen contact op met onze klanten om hiervoor (online) afspraken te plannen.

Ook onze servicedeskmedewerkers blijven op de normale manier bereikbaar via de meldingensite. Indien je niet in de mogelijkheid bent om een melding aan te maken, dan kan je uiteraard telefonisch contact opnemen met ons algemene nummer.

Ga met ons in gesprek
Wij beseffen ons dat de impact van Corona voor jullie als zorgorganisatie groot is. Als het kan helpen, ga met ons in gesprek over wat de gevolgen zijn voor je organisatie. Op die manier kunnen we meedenken hoe we jullie daarbij kunnen ontzorgen.

Heb je vragen? Neem contact op met je vaste contactpersoon of neem contact op via info@adapcare.nl of 085-4844100

Meer weten?

Meer weten over dit onderwerp?

Laat het me weten