maandag 31 juli 2017

Eunice van Zomeren: een soepele implementatie bij Neboplus

Neboplus is één van de nieuwe VVT klanten, waar Adapcare Pluriform Zorg heeft geïmplementeerd. Een snelle, standaard inrichting op basis van ‘best practice’. Eunice van Zomeren, bestuurder van Neboplus vertelt over hoe de implementatie tot nu toe is verlopen.

Per 1 mei is de cliëntadministratie van Neboplus live gegaan met als resultaat dat Neboplus bij de eerste WLZ-facturatie een 100% score heeft behaald. “De overgang verliep vloeiend en de medewerkers zijn enthousiast”, vertelt Eunice van Zomeren. “Goede support en korte lijntjes bij vragen, prima”.

Op twee afdelingen draait het ECD nu als pilot, na de zomer wordt het uitgerold naar de overige vijf afdelingen. Eunice: “Het enthousiasme is groot bij de medewerkers. Eerlijk gezegd verrast me dat, omdat ik bij andere organisaties gewend was dat digitalisering soms best een grote stap is voor zorgmedewerkers. Maar bij Neboplus is men gretig en worden de voordelen van digitaal werken goed gezien“.

Neboplus is een christelijke ouderenzorgorganisatie in de gemeente Barneveld, die in de jaren ‘60 opgericht is door de Hervormde Kerk. "Deze roots zijn herkenbaar in de huidige identiteit van Neboplus, alhoewel de eenvoud van de jaren ‘60 niet meer te vergelijken is met het huidige complexe zorgstelsel. De goede zorg, onze warme aandacht en de ondersteuning die wij ouderen bieden, is echter hetzelfde gebleven.

We hebben voor Adapcare en haar ECD, Pluriform Zorg gekozen vanwege de toegankelijkheid en flexibiliteit die aansluit op het kleinschalige karakter van onze organisatie”, aldus Eunice.