donderdag 10 september 2020

Even voorstellen

We zijn weer gegroeid. De volgende nieuwe collega’s stellen zich graag even voor: Paul van Zagten (productmanager), Elise Weusthuis (ontwikkelaar) en Alle van den Bosch (consultant).
 
Paul van Zagten - Productmanager
Na 15 jaar gewerkt te hebben bij verschillende software leveranciers in de zorg, ben ik sinds 1 juni gestart als productmanager bij Adapcare. In deze functie maak ik graag de verbinding tussen onze klanten en de techniek. Ik denk graag in oplossingen. Op mijn agenda voor de komende periode staan:
  • Het optimaliseren van zorgprocessen, waaronder het efficiënt inzetten van zorgmethodieken
  • Het bedenken, prioriteren, optimaliseren en realiseren van bestaande en nieuwe functionaliteiten
  • Visievorming op innovaties in de softwarewereld voor de zorg en het overdragen van onze visie op onze klanten en prospecten
Elise Weusthuis – Ontwikkelaar
Na mijn studies Informatica en Psychologie ben ik eind mei begonnen bij het team development van Adapcare. Ik kijk er naar uit om mezelf verder te ontplooien als ontwikkelaar en ben blij dat ik tegelijkertijd ook een bijdrage kan leveren voor de zorg. De komende tijd ga ik aan de slag met de uitwerking van de intramurale variant van de app Anne. Daarnaast hoop ik mijn Psychologie-kennis te kunnen toepassen in de user experience van de eindgebruiker.

Alle van den Bosch - Consultant
Sinds 15 juni hoor ik bij het team consultants van Adapcare. Bijna 15 jaar heb ik me bij zorginstellingen in zowel de Care als de Cure gericht op het automatiseren van de administratieve- en financiële processen en het verkrijgen van management- en stuurinformatie. Ik haal mijn voldoening uit het verbeteren van bedrijfsprocessen, waarbij ik automatisering als een middel zie, niet als een doel op zich. Bij Adapcare richt ik mij in eerste instantie op klanten die de financiële module (willen gaan) gebruiken. Daarnaast houd ik mij bezig met rapportages, dashboards en managementinformatie in Pluriform Zorg.