woensdag 19 februari 2020

Even voorstellen

Mogen we je even voorstellen aan onze nieuwe collega’s (v.l.n.r.): Kelly Broekhuis (Consultant), Victor Pelt (Software architect), Marieke van Boxtel (Projectleider), Marcel Toetenel (Projectleider), Chantal van den Top (Office manager) en Leon van Uffelen (Commercieel manager).

Kelly Broekhuis - Consultant
Als intramuraal begeleider bij een grote zorginstelling en coördinator Wmo & Jeugd bij verschillende gemeenten, heb ik de zorgwereld goed leren kennen. Die ervaring komt goed van pas in mijn nieuwe rol als consultant voor de backoffice. Ik zie het als een uitdaging om de processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Victor Pelt- Softwareontwikkelaar
Bij Adapcare ben ik gestart als software architect. In deze rol komen mijn twee passies ‘zorg’ en ‘security’ bij elkaar. Ik kijk ernaar uit om deze twee op de juiste manier te vertalen naar de applicaties van Adapcare. Veilige software waarmee de zorg beter wordt. 

Marieke van Boxtel - Projectleider en consultant
Het verbeteren van de zorg met ICT geeft me energie. Ik ben opgeleid als bedrijfskundige en heb werkervaring als concernadviseur informatisering bij Koninklijke Visio en als consultant van ERP-software. Met mijn achtergrond kan ik snel bedrijfsprocessen doorgronden en optimaliseren. In mijn nieuwe rol als projectleider/accountmanager bij Adapcare komt alles mooi bij elkaar. Ik kijk ernaar uit om een mooie bijdrage te leveren voor klanten.

Marcel Toetenel - Projectleider en consultant
Als teamleider in de zorg heb ik veel kennis opgedaan van zorgprocessen, in zowel het ziekenhuis, de gehandicaptenzorg als ook de eerstelijnszorg. Naast aansturing van teams ben ik ook altijd nauw betrokken geweest bij ICT-projecten en applicatiebeheer. Deze ervaring zet ik nu graag in bij Adapcare in de rol van projectleider en consultant. Ik heb veel zin om organisaties mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen en te ondersteunen bij de implementatie van het ECD. Ik heb hierbij aandacht voor de mens, systemen en processen.

Chantal van den Top - Officemanager
Ook wel spin in het web, manusje van alles, oren en ogen van de organisatie. Een leuke baan met een afwisselend takenpakket. Het telefonisch én persoonlijk contact met onze klanten vind ik erg prettig. Ik hoop jullie allemaal snel bij naam te kunnen aanspreken of het telefoonnummer al te herkennen voordat ik de telefoon heb opgenomen. Adapcare staat voor ‘Aandacht voor de zorg’. Ik heb aandacht voor de klant en wil graag dat jij, onze klant, zich welkom en ontzorgd voelt. Daar ga ik mijn best voor doen. Tot snel in Ede!

Leon van Uffelen - Commercieel manager
Mijn passie is sales. Ruim 9 jaar heb ik met veel plezier diverse sales rollen vervult in de softwaresector. Op basis van deze commerciële ervaring verwacht ik veel toegevoegde waarde te kunnen bieden in mijn nieuwe functie als commercieel manager. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de groei van Adapcare.

Meer weten?

Meer weten over dit onderwerp?

Laat het me weten