vrijdag 06 september 2019

Even voorstellen

We zijn weer een paar collega’s rijker. Onze nieuwe medewerkers stellen zich graag even voor (v.l.n.r.): Paul Heetebrij (Software architect) , Gerjanne Smit (Zorgconsultant), Richard Koper (Infrastructuur specialist), Nicole van den Berg (Office manager) en Harmen Stormink (Software architect).

Paul Heetebrij – Software architect
Met veel plezier werk ik sinds juli als software architect mee aan de ontwikkeling van het ECD. Naast de uitdaging om met nieuwe technologie te werken, vind ik het vooral een prettig idee een product te ontwikkelen dat zorgmedewerkers en cliënten ondersteunt bij hun zorgtaken. 
 
Gerjanne Smit- Zorgconsultant
Als zorgmedewerker en applicatiebeheerder van Pluriform Zorg werkte ik lange tijd bij een grote zorgorganisatie. De rol van zorgconsultant bij Adapcare is voor mij een mooie volgende stap. Samen met klanten de (zorg)processen vertalen naar het ECD, dat is waar ik blij van wordt en waar mijn aandacht en kennis het meest van toegevoegde waarde zijn.
 
Richard Koper- Infrastructuur specialist
Na ruim 25 jaar verschillende rollen in de ICT te hebben vervuld, krijg ik bij Adapcare de kans om de rol van Infrastructuur Specialist te vervullen. Ik kan gerust zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt, gezien mijn affiniteit met computers. Ik ben erg blij met mijn nieuwe job en kijk uit naar een enerverende tijd met mooie IT-uitdagingen.
 
Nicole van den Berg- Officemanager
Als officemanager zijn mijn taken erg divers. Geen dag is hetzelfde. Dat maakt de functie voor mij zo leuk. Vooral de samenwerking met mijn collega’s en het contact met klanten geeft me energie. Ik wil mijn steentje bijdragen aan het succes van Adapcare door klanten en collega’s zoveel mogelijk te ontzorgen. 
 
Harmen Stormink - Software architect
Bijdragen aan het verder ontwikkelen en vereenvoudigen van de software, daarmee ga ik aan de slag als softwarearchitect bij Adapcare. De zorgwereld is nieuw voor mij, maar het ontwikkelen van software doe ik al jaren met veel plezier.  Ik kijk er naar uit om de wereld van de zorg beter te leren kennen. Graag lever ik mijn bijdrage aan een zo optimaal mogelijke ondersteuning van de zorgprocessen.
 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

...en blijf op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, interviews met stakeholders, zorgverhalen, Blogs, Whitepapers en Case Studies over diverse actuele onderwerpen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hier meer over.

Volg ons ook op: