donderdag 12 januari 2023

In gesprek met: Gert-Jan van Veluw

Afgelopen oktober is Gert-Jan van Veluw gestart als accountmanager bij Adapcare en is sindsdien het eerste aanspreekpunt voor onze klanten binnen de Jeugdzorg en RIBW-sector. We spraken hem over de kracht van het ECD Pluriform Zorg en de app Anne, ontwikkelingen in de Jeugdzorg en RIBW en zijn plannen voor 2023.  

 

Hoi Gert-Jan, afgelopen jaar ben je gestart bij Adapcare. Hoe gaat het met je? 

Het gaat goed! Adapcare is een mooi bedrijf om voor te werken met erg veel kennis van de zorg. Ik zie veel collega’s die bezig zijn met het actief beter maken van de zorg, dat spreekt me erg aan. Zelf had ik nog geen ervaring in de zorg, maar ook voor mij geldt dat ik graag wil bijdragen aan het verbeteren van de zorg. Die ruimte is er binnen Adapcare.   

Kun je kort vertellen wat jouw rol is binnen Adapcare? 

Als accountmanager ben ik binnen Adapcare het aanspreekpunt voor klanten in de Jeugdzorg en de RIBW-sector. Mijn rol is om zorgorganisaties te helpen om het maximale uit onze software Pluriform Zorg en de app Anne te halen.  We hebben meerdere grote RIBW- en jeugdzorgorganisaties als klant, maar met de mogelijkheden die onze software biedt kunnen we veel meer organisaties helpen de best passende zorg te bieden.  

Waar ligt de kracht van ECD Pluriform Zorg en de app Anne volgens jou? 

Wat Adapcare onderscheidt is dat alle primaire processen die worden uitgevoerd passen in onze software, hierdoor kun je al je taken en werkzaamheden op één centrale plek terugvinden. Dat is uniek. Adapcare heeft in partnership met haar klanten good practices ontwikkeld voor de Jeugdzorg en RIBW. Binnen onze organisatie is er veel kennis over de zorg waardoor we zorgorganisaties echt verder kunnen helpen in hun processen.  

Welke ontwikkelingen zie je momenteel in de Jeugdzorg en RIBW en wat betekent dit voor de ontwikkeling van onze software? 

Er zijn veel uitdagingen binnen de Jeugdzorg, voornamelijk op het gebied van financiering, personeel en de voortdurende groei van het aantal cliënten. Juist op dit soort punten kunnen we zorgorganisaties ondersteunen door middel van nieuwe technologie.   

Wat zijn je plannen voor 2023? 

Allereerst de app Anne voor meer klanten beschikbaar stellen zodat zorgverleners en betrokkenen in het zorgproces nog leuker en makkelijker kunnen werken. Er komen mooie webinars over de app Anne aan waar ik zelf ook een rol in zal spelen. Verder wil ik nog meer de samenwerking tussen RIBW- en Jeugdzorginstellingen onderling faciliteren.   

  

Meer weten over wat ECD Pluriform Zorg en de app Anne voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Gert-Jan via gj.van.veluw@adapcare.nl.