Nieuw! Rapporteren op doelen

Bij Adapcare geloven we dat slimme samenwerking leidt tot betere zorg en betere kwaliteit van leven. In het integrale ECD Pluriform Zorg werken de zorgverlener, cliënt en overige betrokkenen in het zorgproces samen aan de best passende zorg voor elke cliënt. 

Rapporteren op doelen
Naast de mogelijkheid om met de persoonlijk begeleider te chatten, beschikbaarheden door te geven en de facturen en het zorgplan in te zien, is het vanaf nu voor de cliënt en mantelzorger ook mogelijk om actief bij te dragen aan het zorgdossier! 
Rapporteren op doelen noemen we dat. 

De rapportageregels komen direct op de juiste plek in het dossier terecht. Zo is de input van de cliënt/mantelzorger te allen tijde duidelijk zichtbaar voor alle betrokkenen in het zorgproces.  

3 voordelen van rapporteren op doelen:
1. De cliënt heeft meer inzicht in de voortgang van zijn/haar zorgproces en kan zijn/haar bevindingen delen in het zorgdossier
2. Het draagt bij aan persoonsgerichte zorg 
3. Het draagt bij aan de zelfredzaamheid van de cliënt en verlicht zo de druk op zorg 
 
Product owner Susan Genee vertelt: “De toekomst van de zorg vraagt om meer zelfredzaamheid van de cliënt en de mantelzorger om de druk op de zorg te verlichten. Met de nieuwe functionaliteit draagt Adapcare hier actief aan bij”. 
 
Meer weten over rapporteren op doelen? Klik hier om een gratis demo aan te vragen.