woensdag 22 januari 2020

Gezins- en pleegzorg- release 2019.2

Gezins- en pleegzorg is één van de nieuwe functies van onze laatste release. Deze module biedt ondersteuning voor bestandsgezinnen, netwerkgezinnen en matching. De cliënt, de biologische ouders en de pleegouders hebben allemaal hun eigen portaal om precies hun deel van het dossier te kunnen volgen.

Andere highlights van onze laatste release (2019.2):

  • Een behandelaar kan nu een collega waarnemen voor een groep van cliënten, ook is het mogelijk om voor een groep van cliënten in één keer de verantwoordelijkheid over te nemen.
  • De Wet zorg en dwang wordt volledig ondersteund: vastleggen van onvrijwillige zorg m.b.v. het stappenplan, accorderen van de eerste toepassing van onvrijwillige zorg, evalueren van de vrijwillige en onvrijwillige zorg en nog veel meer. Veel klanten hebben deze nieuwe module inmiddels al in gebruik genomen. 
  • Het was natuurlijk al mogelijk om te rapporteren op een cliënt, nu is het ook mogelijk om te rapporteren op een groep. De algemene groepsrapportage kan vervolgens nog aangevuld worden met een rapportage per cliënt.
  • De agenda van Pluriform Zorg biedt veel mogelijkheden, voor ambulante en intramurale medewerkers, voor behandelaren en voor de cliënt. Het gebruik van de agenda is nu ook eens een stuk eenvoudiger geworden.

Meer weten?

Meer weten over dit onderwerp?

Laat het me weten