zondag 04 oktober 2020

Even voorstellen

Adapcare is weer gegroeid. Daar zijn we best trots op. Mogen we je even voorstellen aan: Dirk Geneugelijk (zorgconsultant), Frank van den Burg (projectleider en consultant) en Luuk Voskuilen (ontwikkelaar).

Dirk Geneugelijk - Zorgconsultant
Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij softwarebedrijven in de zorgsector. Daarbij heb ik me bezig gehouden met de ontwikkeling van zorg- en administratieve processen, waaronder het ontwikkelproces van de eerstelijns huisartsenzorg en multidisciplinaire samenwerking.
Mijn ambitie en drijfveer is om de software ondergeschikt te laten zijn aan de zorg. Software is geen doel op zichzelf, maar moet het primaire werkproces van de eindgebruiker ondersteunen. De software voegt waarde voor de eindgebruiker toe wanneer complexiteit vertaald wordt naar gebruikersgemak. Daarvoor zal ik mij inzetten.
 
Frank van den Burg – Projectleider en consultant
De afgelopen jaren heb ik diverse projecten in de zorg uitgevoerd, met name op het gebied van de implementatie en migratie van eHealth- en primaire zorgsystemen voor GGZ instellingen. Afgelopen maand ben ik gestart bij Adapcare en ga ik onder andere de uitrol van de innovatieve app Anne bij klanten begeleiden. Ik streef ernaar om met een doelgerichte aanpak en optimale procesbewaking de verwachting van de klant te overtreffen.

Luuk Voskuilen – Ontwikkelaar
Afgelopen vier jaar heb ik als technisch geneeskundige en onderzoeker gewerkt bij het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en het Academisch Medisch Centrum. Tijdens mijn promotieonderzoek heb ik de nieuwste soorten MRI-scans naar de Nederlandse ziekenhuizen gebracht. En nu ga ik aan de slag als ontwikkelaar bij Adapcare. Ik vind het uitdagend om complexe, technische puzzels in de zorg aan te pakken en tegelijkertijd te streven naar gebruikersgemak in het product. Bij Adapcare kan ik direct met deze uitdagingen aan de slag.