maandag 16 november 2020

Even voorstellen

Ook deze maand stellen we je weer graag voor aan onze nieuwe collega's. Ze kijken er naar uit om ons groeiend aantal klanten te ondersteunen. Mogen we je even voorstellen aan: Eliene Starreveld (zorgconsultant), Tom van Nuil (zorgconsultant) en Jorieke Fennis (accountmanager).


Eliene Starreveld - Zorgconsultant
Vanuit mijn voorliefde voor techniek in de zorg heb ik de afgelopen jaren gewerkt als technisch geneeskundige en onderzoeker in het Erasmus Medisch Centrum, waar ik promotieonderzoek heb gedaan op het gebied van hartritmestoornissen. Diezelfde voorliefde heeft me nu bij Adapcare gebracht, waar ik als Zorgconsultant een bijdrage wil leveren aan het optimaliseren van de zorg- en planningsprocessen in ons ECD, Pluriform Zorg. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging waarin ik een slimme schakel wil zijn tussen de wensen van de klant en (technische) mogelijkheden van het ECD.


Tom van Nuil - Zorgconsultant
Ruim twaalf jaar heb ik bij een gehandicaptenzorginstelling in Limburg gewerkt. Vanuit mijn eerste administratieve rol ben ik betrokken geweest bij de implementatie van het ECD en heb ik de administratieve kant van Pluriform Zorg leren kennen. Vijf jaar geleden heb ik de switch gemaakt naar de rol van functioneel applicatiebeheerder en heb ik me ook kunnen verdiepen in de zorgfunctionaliteit van Pluriform Zorg leren kennen. Vanuit die functie ben ik collega’s gaan trainen in het werken met het ECD. Mijn tien jaar ervaring met Pluriform Zorg en de prettige samenwerking met Adapcare komen in mijn nieuwe functie als zorgconsultant goed van pas. Ik ga dan ook vol enthousiasme aan de slag.


Jorieke Fennis - Accountmanager
Na een paar jaar in Australië gewoond en gewerkt te hebben, ben ik begin oktober begonnen als accountmanager. In deze rol ben ik het vaste aanspreekpunt voor klanten en de spin in het web tussen de klant en Adapcare.
Werkend als zorgverlener merkte ik dat de organisatorische kant van de gezondheidszorg mij goed ligt. Ik heb een grote interesse in de toepassing van eHealth. Door mijn achtergrond en ervaring als fysiotherapeut en de implementatie van meerdere eHealth-initiatieven gericht op kwaliteitsverbetering vind ik het leuk om me te verplaatsen in de zorgbehoeftes van onze klanten.
Ik krijg energie in het verbeteren van de zorg. In mijn ogen zijn communicatie en samenwerking met alle betrokken partijen belangrijke factoren voor een duurzame relatie.