maandag 08 juni 2020

We zijn weer een aantal collega’s rijker

De volgende nieuwe collega’s stellen zich graag even voor: In het midden Chantal Ekkelboom (Servicemanager), linksboven Arianne Godschalk (Zorgconsultant), rechtsboven Mieke Wensink (Product owner), linksonder Arjan van den Broek (Zorgconsultant) en rechtsonder Myrna Kranendonk (Zorgconsultant).
 
Chantal Ekkelboom - Servicemanager 
Sinds 1 februari vervul ik de rol van servicemanager bij Adapcare. Het leukste van deze functie vind ik de intermediair-rol die ik mag vervullen tussen onze organisatie en de klant. Mijn voornaamste doel is om samen met collega's onze klanten tevreden te houden met onze dienstverlening. In de komende periode ligt mijn focus op het professionaliseren van de servicedesk.
 
Arianne Godschalk - Zorgconsultant
Vanuit mijn voorgaande functies in de uitvoerende zorg (als Verzorgende IG) en als kwaliteitsfunctionaris, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met zorgprocessen. De laatste twee jaar heb ik gewerkt als functioneel applicatiebeheerder Pluriform Zorg bij een zorgorganisatie.
Als zorgconsultant bij Adapcare kijk ik ernaar uit om met mijn kennis en ervaring bij te dragen aan de ondersteuning van de gebruikers en de doorontwikkeling van Pluriform Zorg.
 
Mieke Wensink – Product owner
Na jarenlang gewerkt te hebben als functioneel ontwerper en product owner van software voor de verzekeringsbranche, heb ik nu de overstap gemaakt naar de zorgsector. Al tijdens mijn opleiding Bedrijfsinformatietechnologie heb ik mij gespecialiseerd in de richting IT & Gezondheidszorg, dus ik verheug me erop dat ik mij nu ook daadwerkelijk in deze sector nuttig kan gaan maken. Als product owner wil ik mijn steentje bijdragen aan het stroomlijnen van het proces rondom nieuwe ontwikkelingen in het systeem en het waarborgen van de kwaliteit van de opgeleverde wijzigingen en bijbehorende documentatie.
 
Arjan van den Broek - Zorgconsultant
Na mijn studie bewegingswetenschappen heb ik vier jaar gewerkt in de ICT. Techniek en nieuwe ontwikkelingen vind ik interessant. Bij Adapcare kan ik me hierin verder ontplooien en krijgt het werk voor mij veel meer betekenis, omdat we bijdragen aan de zorg voor mensen.
 
Myrna Kranendonk- Zorgconsultant
Na 10 jaar met veel plezier met Adapcare gewerkt te hebben, kan ik nu met trots zeggen dat ik voor Adapcare werk. Ik hoop mijn ervaring en kennis als applicatiebeheer van Pluriform Zorg in de Jeugdzorg in te kunnen zetten en mijzelf verder te kunnen ontwikkelen tot een echte Jeugdwet-expert.