vrijdag 13 maart 2020

Zorg & ICT verplaatst naar juni 2020

Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft de Jaarbeurs besloten de vakbeurs Zorg & ICT die op 7, 8 en 9 april 2020 zou plaatsvinden in Jaarbeurs in Utrecht uit te stellen naar 16, 17 en 18 juni 2020.

De Jaarbeurs blijft de situatie op de voet volgen en evalueren, maar heeft er vertrouwen in dat het volwaardig concept in juni 2020 in betere omstandigheden voor alle partijen kan doorgaan. Voor vragen hierover verwijzen we naar de meest gesteld vragen voor bezoekers.

Ook Adapcare volgt de situatie op de voet. We staan volledig achter dit noodgedwongen besluit, maar kijken tegelijkertijd uit naar de komende editie en hopen je dan alsnog te verwelkomen op onze stand.

Al geregistreerd of opnieuw registreren?
Voor diegenen die zich al eerder hebben geregistreerd voor de beurs aan de hand van de registratie-link, je hoeft je niet opnieuw te registreren voor de Zorg & ICT van 16 t/m 18 juni. Jouw huidige registratie blijft gewoon geldig.

Mocht je je nog niet hebben aangemeld, via onderstaande aangepaste banner kun je je aanmelden voor een gratis toegangskaart.

Doelgroep: Voor de zorgprofessional, ICT´er, manager en directeur van een zorginstelling
Datum: 16  t/m 18 juni 2020
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, standnummer C046
Aanmelding: Klik op onderstaande banner