vrijdag 02 juni 2017

Zorggroep Apeldoorn kiest voor Adapcare

We zijn blij met Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) als nieuwe klant. ZGA e.o. is een grote aanbieder van zorg en behandeling aan met name ouderen in de regio Apeldoorn en omstreken.

Met 1.500 medewerkers en ruim 900 vrijwilligers levert ZGA e.o. zorg met verblijf en behandeling, met name in hun eigen 14 locaties, maar ook bij cliënten thuis.

Robin van Iperen, projectmanager voor ZGA e.o. : “ZGA e.o. heeft gekozen voor Pluriform Zorg vanwege de uitgebreide mogelijkheden die het ECD biedt. Zowel op het gebied van methodisch denken en werken als op het gebied van verregaande procesondersteuning. Daarnaast biedt Pluriform Zorg ruime mogelijkheden voor multidisciplinaire samenwerking voor zorg en behandeling in één volledig geïntegreerd dossier, waartoe ook de client, verwanten en vrijwilligers toegang hebben. Tenslotte vindt ZGA e.o. in Adapcare een strategisch partner op het gebied van innovatie."

Pluriform Zorg zal breed ingezet worden voor zowel zorg als behandeling, de verwachting is dat begin 2018 alle medewerkers er mee werken. Daarna zal mogelijk planfunctionaliteit zoals DBC-, hotel- en dienstroosterplanning worden uitgerold. Zorggroep Apeldoorn en Adapcare hebben een uniek partnership, Pluriform Zorg is als innovatief ECD hiervoor het gereedschap. Vanaf de start wordt gebruik gemaakt van de SAAS-infrastructuur van Adapcare.

Lees hier meer over Zorggroep Apeldoorn.