Zorg & ICT wederom verplaatst

Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft de Jaarbeurs besloten de vakbeurs Zorg & ICT die op 16, 17 en 18 juni  2020 zou plaatsvinden in Jaarbeurs in Utrecht wederom uit te stellen naar 27, 28 en 29 oktober 2020.

De Jaarbeurs blijft de situatie op de voet volgen en evalueren, maar heeft er vertrouwen in dat het volwaardig concept in juni 2020 in betere omstandigheden voor alle partijen kan doorgaan. Voor vragen hierover verwijzen we naar de meest gesteld vragen voor bezoekers.

Ook Adapcare volgt de situatie op de voet. We staan volledig achter dit noodgedwongen besluit, maar kijken tegelijkertijd uit naar de komende editie en hopen je dan alsnog te verwelkomen op onze stand.

Al geregistreerd of opnieuw registreren?
Voor diegenen die zich al eerder hebben geregistreerd voor de beurs aan de hand van de registratie-link, je hoeft je niet opnieuw te registreren voor de Zorg & ICT van 27 t/m 29 oktober. Jouw huidige registratie blijft gewoon geldig.

Mocht je je nog niet hebben aangemeld, via onderstaande aangepaste banner kun je je aanmelden voor een gratis toegangskaart.

Doelgroep: Voor de zorgprofessional, ICT´er, manager en directeur van een zorginstelling
Datum: 27  t/m 29 oktober 2020
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, standnummer C046
Aanmelding: Klik op onderstaande banner

No alternative text description for this image

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

...en blijf op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, interviews met stakeholders, zorgverhalen, Blogs, Whitepapers en Case Studies over diverse actuele onderwerpen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hier meer over.

Volg ons ook op: