Onze visie

Zorgprofessionals, cliënten en het sociale netwerk werken op voet van gelijkwaardigheid en naar vermogen met elkaar samen aan kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven. Dat betekent:
 
  • Samenwerken
Adapcare biedt met Pluriform Zorg een cliënten-, mantelzorgers- en medewerkersportaal waar informatie veilig, real-time en in een doorlopende workflow gedeeld wordt. Het vakdossier van artsen en behandelaren is geïntegreerd in het zorgproces. Huisartsen en andere ketenpartners kunnen inloggen op Pluriform Zorg. Via zorgmail kunnen brieven en laboratoriumuitslagen gedeeld worden. 
 
  • Naar vermogen
We werken aan een ECD waarin de cliënt meer de regie kan nemen over zijn of haar eigen zorgproces. Zowel de professional als de cliënt kunnen werken aan het zorgplan en andere dossiergegevens zoals rapportages, metingen, incidentmeldingen, de planning en agenda. Van iedereen is duidelijk wat zijn of haar rol is in het zorgproces.
 
  • Kwaliteit van zorg
Adapcare is specialist in methodisch werken. Beeldvorming, zorgplannen, het dagelijks werk en de evaluatie werken geïntegreerd met de behandeldisciplines. Er is zeer uitgebreide ondersteuning voor incidentmeldingen en de inzet van vrijheidsbeperkende maatregelen. Alerts wijzen verantwoordelijken op acties die ondernomen moeten worden. Een speciale cockpit toont real-time de kwaliteit van allerlei zorggegevens. 
 
  • Kwaliteit van leven
Pluriform Zorg biedt ondersteuning voor zorgen én ontzorgen. Cliënten kunnen zich inschrijven op dagbestedingsactiviteiten. In het dossier is ruimte voor wat een cliënt wel kan en leuk vindt. De fotogalerij in het dossier is er voor de mooie momenten van het leven. De medewerkers- en cliënttevredenheid zijn te meten en analyseren in Pluriform Zorg zelf. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

...en blijf op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, interviews met stakeholders, zorgverhalen, Blogs, Whitepapers en Case Studies over diverse actuele onderwerpen.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. In onze privacyverklaring lees je hier meer over.

Volg ons ook op: